Golfträning med Pro

31 maj 2016

Varmt välkommen till några roliga träningstimmar på golfbanan! I år testar vi ett nytt träningskoncept i sammarbete med Backa Säteri Idrottsförening där det utöver genomgång av grundslag även ingår en runda på banan med tränare.

Vi samlas vid rangen där Pro Per Molén presenterar sig. Sedan har vi genomgång av grundslag på övningsområdet i ca 2 timmar. Efter det har vi en kort fika i caféet innan vi delar upp oss i jämna bollar och slår ut på banan. Per följer med varje boll några hål och instuerar i spelstrategi.

Lördag 11/6 kl. 13:00
Lördag 18/6 kl. 09:00

Till varje tillfälle behöver det bli minst 8 anmälda för att det skall bli av. Max 12 deltagare per tillfälle.

Medlemspris för hela paketet är 100 kr. Anmälan och betalning sker till Backa Säteri IFs reception, antingen på plats, per telefon eller via epost. Först till kvarn.

Eftersom det här är ett nytt koncept vi utvärderar finns det i år ett färre antal tillfällen och ett begränsat antal platser än tidigare.. Vi tar gärna emot Era tankar om den här typen av träningsupplägg via vår hemsida, klicka här, så vi vet om det är något att jobba vidare med.

OBS! Om Ni inte skulle få plats, eller om Ni inte kan någon av helgerna, tvecka inte att höra av er på mail klubben@nodingegolf.se. Det finns säkert möjlighet att arrangera ett uppsamlingstillfälle framöver!

Hälsningar,
Styrelsen för Nödinge GK:s Intresseförening

Tags: